Roofs 2018-12-73 Zinkunie breidt haar landelijk netwerk substantieel uit

Bedrijfsnieuws

De vestiging van Zinkunie in Schiedam is verhuisd naar een ruimere ­locatie. ­Tegelijk opent het bedrijf drie nieuwe vestigingen, namelijk in Apeldoorn, ­Borne en Eindhoven.

Sinds de oprichting in 1999 is de specialist in de zink- en kopermarkt doorgegroeid tot een complete leverancier in de dak- en gevelbranche. Dagelijks is het bedrijf bezig met het leveren van het bekende zink- en kopermaatwerk en standaard non-ferro producten, maar daar is de laatste jaren ook een compleet pakket aan dakbedekkingsmaterialen aan toegevoegd. Door dit complete pakket is er voor de professionele klantenkring in de dak- en gevelbranche een one-stop-shop principe ontstaan.

Naast het leveren van producten, biedt het bedrijf ook diverse cursussen op het gebied van zink en EPDM. Hierdoor draagt men er ook toe bij dat deze producten op hoogwaardig niveau geïnstalleerd kunnen worden.

De groothandel stelt graag alles in het werk om de klanten op de beste manier van dienst te kunnen zijn. Dit wil men bereiken door een breed gamma aan producten en diensten aan te bieden, maar ook door dicht bij de klanten in de buurt te zijn. Om klanten in alle regio’s van Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn, breidt men dan ook haar landelijk netwerk substantieel uit.

Op 23 november is de vestiging van Zinkunie in Schiedam verhuisd naar een veel ruimere locatie aan de Schuttevaer­weg 41b in Rotterdam. Hier kan het complete pakket nog beter gepresenteerd en afgehaald worden.

Daarnaast zijn er maandag 26 november drie nieuwe ­vestigingen geopend:

Zinkunie BV Apeldoorn
Lange Amerikaweg 76
7332BR Apeldoorn

Zinkunie BV Borne
Gildestraat 29
7622 AZ Borne

Zinkunie BV Eindhoven
Rooijakkerstraat 2a
5652 BB Eindhoven

Deze vestigingen worden geleid door zeer ervaren medewerkers waar de klant elke dag van 07.00 uur tot 17.00 uur terecht kan met alle vragen en opdrachten omtrent het assortiment.

Verder wordt er hard gewerkt om binnenkort in ­Heerenveen en Alkmaar nog twee nieuwe vestigingen te openen. ­Hiermee groeit het bedrijf van 11 naar 16 filialen en is Zinkunie in elk deel van het land zeer goed vertegenwoordigd.

Labels