Roofs 2019-04-53 Aabo Trading opent twintigste vestiging

Special dakbedekkingen

Dakgroothandel Aabo Trading heeft in Geleen haar twintigste vestiging geopend. Daarmee is de groothandel de eerste partij in de dakenbranche die een twintigtal vestigingen heeft, waarmee men een complete dekking van Nederland heeft.

Eerder dit jaar werd de vestiging in Maastricht compleet vernieuwd. De nieuwe vestiging in Geleen beschikt evenals de andere vestigingen, naast een compleet assor­timent dakmaterialen, over een eigen industriële zetterij voor zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat. Deze materialen kunnen direct na bestelling op maat worden gezet. Tevens beschikt men over een complete winkel voor gereedschap, klein materieel, HWA, kleding en andere handzame producten.

De nieuwe vestiging is bovendien uitgerust met een ­duurzaamheids-showroom met daarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnestroomsystemen en klimaatneutraal bouwen.

Als grootste zelfstandige groothandel biedt het bedrijf een zo breed mogelijke keuze aan dakmaterialen en aanverwante producten. Daarnaast voert men een zo breed mogelijk assortiment van andere producten die men nodig kan hebben om vakwerk te maken. Vrijwel alle producten staan verdeeld over alle vestigingen en men zorgt ervoor deze ruim op voorraad te houden. Door goede logistieke verbindingen en het feit dat men altijd in de buurt zit, is het mogelijk om meestal binnen 24 uur complete daken op maat aan te leveren op elke locatie.

Labels