Het enige objectieve vakblad voor de dakenbranche

Roofs is een vakblad dat zijn inhoud exclusief afstemt op de ontwikkelingen en technieken in het vakgebied daken. Het vakblad, dat bezig is aan de 24ste jaargang, volgt de meest uiteenlopende ontwikkelingen op dakengebied op de voet en is daarmee toonaangevend in de dakenbranche.

In de huidige economische situatie is het belangrijker dan ooit om up-to-date te zijn om zodoende op een juiste manier op de ontwikkelingen in te spelen. Denk bijvoorbeeld aan de strengere isolatie-eisen, de ontwikkelingen op het gebied van private kwaliteitsborging, de regelgeving rond valbeveiliging, luchtdicht bouwen, groendaken, dakisolatie en recycling van dakmaterialen, etc. Met Roofs bent u altijd up-to-date.

De abonnementskosten van Roofs bedragen slechts 50 euro (excl. BTW). Een ’mee-leesabonnement’ voor uw personeel of voor een vestiging kost slechts €25,- (excl. btw) per abonnement. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met ons via de e-mail (info@lumail.nl) of via de telefoon 072- 5400335.

Het reguliere abonnement uit:

  • 11x per jaar ontvangt u vakblad Roofs;
  • U krijgt toegang tot alle artikelen op onze website (dakweb.nl);
  • Een digitale versie van het maandblad Roofs (om de Roofs ook onderweg te kunnen lezen op al uw apparaten);
  • De maandelijkse nieuwsbrief;
  • Het jaarlijkse Roofs Handboek.

Klik hier om u aan te melden voor een abonnement